zaterdag 7 november 2009

Hollandse baby

M'n broer kreeg een prachtig hollands geboortekaartje. Ik was er in ieder geval helemaal blij mee. Heerlijk hollands: rood wit blauw, kussend paartje en klompen. Geboortekaartjes besteld hij de laatste tijd bij mij, dus ik had er gelijk helemaal zin in!!
Dit is hem geworden:


Ook dit was weer een project van een paar dagen. Elke keer dat ik zin had, kwam er weer wat tussen. Morgenochtend is me toegezegd dat ik de heeeele ochtend mag frobelen (JOEPIE!!). We zullen zien ;)

Het dubbelzijdige papier is van Making Memories en ben ik flink te lijf gegaan met rode en blauwe inkt en een sponsje. Gewoon deppen, niet vegen. En dan naar de randjes toe steeds vaker deppen, zodat het donkerder wordt. De randjes veeg ik daarna nog, zoals ik altijd de randjes bewerk.
M'n Martha Stewart pons ligt niet veel in de ponsen la, hier is hij ook weer gebruikt. Op de Kreadoe wil ik er nog eentje kopen. Ik gebruik hem tenslotte zoveel :) Er zijn ook wel een heleboel mooie nieuwe bijgekomen. Volgende week zal ik wel eerst een uur kwijlend staan kijken, voordat ik beslis welke ik koop. Dus als je zaterdag iemand ziet kwijlen voor de Martha's...dat ben ik!!
Het gefeliciteerd heb ik in word gemaakt, toen geprint, dessinpapier erover geplakt met non permanente pritt en nog een keer geprint.
*** Paar tips voor het printen: Bij pagina instelling kan je het papier op liggend instellen, zorg ervoor dat de kortste kant loodrecht op de printer staat. Gebruik de handinvoer als je die hebt. ***

De swirl is uitgesneden door m'n silhouette. Het is een basis swirl die je er standaard bij kreeg. Staat in de bibliotheek. Was helemaal vergeten dat er een bibliotheek bij zat, dus dat was weer een positieve verrassing ;)

Het baby stempeltje is van The Cat's Pajamas en heb ik weer met m'n potloden ingekleurd.

3 opmerkingen:

Jolara zei

wow Annemarie die is gaaf !!!! Heel erg mooi.
GR Joyce

Hetty zei

Wau wat mooi en zo lekker hollands echt toppie

Wilma zei

Wat een schattige kaart! Heel hollands en heel lief! Leuk gedaan ook met dat labeltje.