zondag 15 november 2009

Krea doe

Het was echt hartstikke leuk. Ik denk niet dat we alles gezien hebben, maar dat geeft niet. We hebben meer dan genoeg ;) Heerlijk een dagje op stap geweest. Ik heb in ieder geval m'n lach spieren weer een aardige training gegeven ;) Even een dagje geen verantwoordelijkheid, dat heb je af en toe nu eenmaal nodig.
We zijn als 2 idioten gillend van enthousiasme (andere mensen ook even laten lachen) naar de stand van Scrapdelight gerend. Daar hadden ze een aanbieding voor ponsen en aangezien ik m'n Martha Stewart zoveel gebruik, mocht ik natuurlijk nog wel een paar randponzen :)
De nieuwe loops van MS was helaas uitverkocht, maar m'n nichtje neemt die volgende maand voor me mee (21 december pas...zucht...) Maar ik heb alvast 2 prachtige van EK succes. Die had ik al een paar keer op een blog voorbij zien komen en die vond ik echt helemaal super. En nog een paper shaper. De rest heb ik tussendoor bij elkaar geschraapt:
Ook nog leuke stempels tegen gekomen. Die ronde met hoera erin die hoort bij de ronde pons en is van Luciec. Bij de knotsgekke van de zomer stond het daar 4 dik en was er geen doorkomen aan. Nu eindelijk die combi kunnen kopen. Binnenkort zal ik het wel laten zien. Ik ga daar nog wel vaker een kijkje nemen, mooie dingen maken ze daar. Nog 3 magnolia's gekocht, altijd schattig. En nog wat kleine stempeltjes:
En dan als laatste de overige spulletjes.
Ik heb niet veel papier gekocht. Eigenlijk niet naar gekeken. Dit papier leek me geweldig voor romantische vintage kaarten. Dan ga ik dat ook eindelijk een keer proberen. Van de distress inkt had ik walnut stain al, die is heel donker. Nu heb ik er 2 lichtere varianten bij. Nog wat lint en een distresser, dat is een stuk makkelijker dan alles schuren en scheuren. Die brushers van Edding waren een aanbieding voor 5 euro, het proberen waard, toch? En een aanvulling van m'n brads en eyelets:

Dat is wel meer dan genoeg toch?
Al m'n spaarcentjes zijn in ieder geval weer op. Hier in de buurt is geen scrapwinkel, dus ik leef me altijd helemaal uit op een beurs. Het is me dit keer wel erg goed gelukt ;)

3 opmerkingen:

Wilma zei

Hihihi, heb jij het ook zo leuk gehad op de Kreadoe! Ik ben zaterdag geweest en heb mijn ogen uitgekeken. Die grote PaperShaper pons heb ik trouwens ook gekocht. Super! Verder zie ik bij jou dingen liggen die ik niet eens gezien heb...

Wilma zei

Ik heb bij de ingang heel veel dringende mensen gezien. Twee dames die rennend naar Scrapdelight gingen vielen dus helemaal niet op! Maar wij hebben het ook reuze naar onze zin gehad: het was wel druk maar ook heel erg leuk.

Sandra's Scrapsels zei

Wat een leuke spullies allemaal!
Veel scrapplezier ermee hoor!

Groetjes, Sandra