donderdag 12 november 2009

Thanks for being a great friend

De sketch is van The Sugar Bowl en is voor challenge 23: Judy's sketch. Please include thankfulness.

De keuze van het papier en de stempel was zo gekozen en de sketch was dan ook heeeel snel klaar. Maar toen de tekst....Voor wie ga ik deze maken en welke tekst zet ik erop???? Dat heeft dus een paar dagen geduurd...Ik weet niet wat er met mijn hoofd aan de hand is, maar ik geloof dat ik een nieuw stel hersens nodig heb. Externe harde schijf en wat extra geheugen is ook goed. ;)

Uiteindelijk dacht ik aan 2 zeer bijzonder vriendelijke mensen. Het is niet specifiek de vriendschap voor mij, maar het is vooral de vriendschap die ze hebben met iemand die mij heel dierbaar is. Persoonlijk vind ik ze ook helemaal geweldig hoor ;)
Lekker wazig zo, maar ik wil geen namen noemen....

Dit is hem geworden:


Met de tekst op het lint ben ik wel even bezig geweest. Het is glad lint, dus printen erop wil niet. En een strookje papier erop vond ik ook niet mooi. Met de silhouette aan de slag gegaan, maar die letters zijn zoooo klein. Toen bedacht ik ineens om het stuk papier waar de letters uitkwamen als sjabloon te gebruiken. Stazon kan tenslotte op alles.
Ik ben erg blij met het resultaat.
Het woord Thanks heb ik wel gewoon met de sil uitgesneden en een schaduw erom heen gemaakt. Het lettertype is trouwens Bauhaus. Die vind ik erg mooi en hij is ideaal voor de sil, dus je zult hem vaker gaan zien ;)

Het werken met inkt en spons gaat ook steeds beter. Om het stempeltje heb ik ook gesponst. Ziet er best leuk uit he? En het is ook nog leuk om te doen. Dus knip een schuurspons in stukken en probeer het ook eens! (eerst op een print papiertje ofzo)

Het dubbelzijdige dessinpapier is van Three bugs in a rug. Ik had er vorige maand 3 van dezelfde lijn bij scrappoint gekocht en ze lagen nog steeds geduldig te wachten.
Het stempeltje is natuurlijk van Sugar Nellie. Het doodshoofdje heb ik verstopt onder een bloempje, dat had ik bij iemand anders op d'r blog gezien. Dat vond ik een super idee, hou nl niet zo van doodshoofden.

2 opmerkingen:

Hetty zei

Wauw wat een super mooi kaartje en die stempel is erg leuk en zo mooi ingekleurd echt een toppie

gr hetty

Juls zei

so cute! Like how you have stamped on the ribbon!