zondag 20 december 2009

Francesca

De visite ging niet door, dus wat tijd om te posten.
Wel heel erg jammer dat ze niet komen, maar het is buiten ook wel heel bar. Volgens mij ligt hier toch minimaal 30cm sneeuw. Straks lekker met de sleetjes naar de stad!

Ik heb een kaart gemaakt van Francesca van Kraftin Kimmie Stamps.
Ze kan ook nog meedoen met de challenge van Kraftin Kimmie Stamps Sparkle.


Wat een schatje he?
De glitters zijn alleen niet zo goed te zien op de foto.
De bloem is weer gedeeltelijk zelf gemaakt. Weer zoals op die noorse site stond, kijkvoor de link een paar berichten terug.

Ik heb vorige week even gek gedaan en eindelijk de knoop doorgehakt welke markers ik ging kopen en het toen ook maar gelijk gedaan. En dan natuurlijk ook even helemaal los gaan ;)
Ik heb 48 markers, 3 fineliners & 1 blender van het merk Letraset gekocht, type promarker. In Nederland zijn ze niet zo goed verkrijgbaar, dus ik heb ze gewoon in Engeland bij Letraset zelf gekocht. M'n paypal acount heb ik nu toch al. Op hun site staat 7 tot 14 dagen leveren, maar ik had ze in een paar dagen!! :)

Francesca is mijn 1e...Je ziet: ik moet nog flink oefenen. Het 2e plaatje ziet er al een stuk beter uit. Ik heb alleen geen tijd om er een kaart van te maken. Dus die komt nog wel.
Ik vind het inkleuren heel leuk om te doen! Ik had altijd zo'n hekel aan het schuren van de doezelaar (stom eigenlijk). Het papier is wel erg belangrijk. Ik had nog een stempeltje liggen op geen idee wat voor papier, maar dat loopt flink door. En ik moet ook andere inkt hebben...het wil wel met de Stazon, maar het houdt niet over. M'n versafine heb ik nog niet getest.

Wij gaan zo lekker de sneeuw in en morgen met vakantie, dus iedereen:

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!!!

4 opmerkingen:

Kim zei

OH how very sweet, Annemarie! You've done a wonderful job with Francesca and I love the flower and sparkle!! Great job!

martina zei

Écht een schitterende kaart voor een jonge vrouw.
Lekker stoer en toch lief!
Erg mooigemaakt!

groetjes tiny

Sandra's Scrapsels zei

Wat een lekker zoet kaartje!! Heerlijk!

Groetjes en fijne dagen!
Sandra

Wilma zei

Wat een leuk kaartje! Heel lief! Je hebt het erg mooi ingekleurd.