woensdag 9 december 2009

Inspiratie

Wat een lastig ding is dat toch: Inspiratie...
Als je het niet hebt tenminste.
Als je het wel hebt, is het natuurlijk geweldig!!

Het creatieve gedeelte van mijn hersens is even op vakantie..denk ik..
Met al die mooie nieuwe spulletjes, zouden de kaarten en andere dingen toch uit mijn handen moeten vliegen??
Maar het tegendeel is waar. Op dit moment komt er niets uit mijn hobby handen. Er ligt een begin van een workshop kaart op mijn werkplek....al een week ongeveer....Hij staat pas 8 januari gepland, dus ik heb gelukkig nog even.

Ik denk dat mijn mojo na de kerst weer terug is. Sinds 2 jaar geleden heb ik een dubbel gevoel bij kerst (bij alle feestdagen eigenlijk, maar kerst is het ergst). En een dip en creatief zijn, gaat bij mij nooit samen. Nu is het hier ook erg druk. Kinderen zijn veel ziek (natuurlijk om de beurt). En gewoon van alles te regelen. December is sowieso een hele drukke maand.

Natuurlijk kom ik af en toe nog bij jullie creaties kijken, maar iets minder frequent. Maar ik beloof dat ik het goed zal maken! Ik heb stempels bij Kraftin Kimmie besteld en ze hebben daar een Angel policy dat je handgestempelde afdrukjes mag weggeven. Dus als ik ze binnen heb, zal ik een ieniemienie candy maken. Dat deed Marianne een paar maand geleden ook en dat vond ik echt een super idee! Maar dat duurt denk ik nog even...Pay pal zonder credit card werkt niet zo snel en dan moeten de stempels nog helemaal vanuit Canada hier komen....Ik denk dat tegen die tijd m'n inspiratie wel weer terug is ;)

4 opmerkingen:

celia zei

Ik lees precies mijn binnenste...ook mij ontbreekt de inspiratie...wil zo graag wat maken en in mijn hoofd heb ik verschillende plannen maar zodra ik mij eraan zet lijkt of ik tegen een muur sta...
Heb zoveel in het vooruitzicht en moet nog zoveel doen,teveel dat ik juist geen zin heb om eraan te beginnen.Wat is dat toch? ;-)

Annemarie en Merit zei

Hallo Annemarie,

Neem rustig al je tijd, er zitten toch geen verplichtingen aan zo"n blog vast. het moet wel leuk blijven.

het beste en groetjes,

Annemarie en Merit

scraplouise zei

Ik heb er ook een beetje last van hoor, de Kerstkaarten komen mijn oren uit ik moet er nog negen, maar ik ben uitgeblust vanochtend mijn Cricut even aan het werk gezet de Cartridge Joys of the Season heeft ook leuke kerstkaarten erop staan dus die zijn nu in de maak, sterkte met alles Louise

Milnie zei

Helemaal herkenbaar Annemarie, het hoort echt bij onze hobby, als het even "minder"met je gaat, gaat het kaartjes maken ook niet.. Gewoon over je heen laten komen, niks forceren want dat is alleen maar frustrerend, het komt echt wel weer!

Liefs,
Mélanie