vrijdag 8 januari 2010

Ik hou van Holland...

Meestal wel tenminste. Gister even flink zitten mopperen op al dat ijs op de stoep, want ik ben flink onderuit gegaan. Als een voleerd komiek in een komische film ging ik met beide benen de lucht in en lande op mijn stuitje. In Home alone was het toch leuker :s Als ik 40 jaar ouder was geweest had ik absoluut mijn heup gebroken, maar ja...dan had ik ook niet "even snel" naar school hoeven lopen. Dom dom dom.
Dus ik loop nu een beetje raar en je moet me niet uit een stoel zien komen. Maar het gaat gelukkig vanzelf weer over.

Deze Hollandse kaart was ik al van plan, maar heeft wat vertraging opgelopen. De stempel was een van mijn cadeautjes van Nellie & De Stempelstudio (trouwens je krijgt deze maand 10% korting op de Penny Black stempels). Het is zo schattig hoe die kat tussen de tulpen zit:


Het geschulpte randje om de stempel heb ik helemaal zelf getekend. Dat vond ik wel weer knap van mezelf. M'n silhouette snijdt het perfect uit. Geen geknoei met mesjes die heen en weer gaan, gewoon zoef! Dus heb je een silhouette en wil je dit bestandje: geef je mail adres maar.

Hij doet ook nog mee met de Cute Card Thursday challenge All new. Mijn prachtige nieuwe stempel is op zich al geweldig, maar ik heb ook een nieuwe geschulpte rand en de witte hartjes brads zijn ook nieuw. Je kan er 3 Kraftin Kimmie Stamps mee winnen. De stempels die ik van haar heb, zijn heel erg leuk, maar heb je de nieuwe al gezien?? Ik zou er daar wel 3 van willen hebben, hoor ;)

En hij doet ook nog mee met challenge #33 van Passion for Promarkers, daar kan ik nu ook eindelijk met de challenges meedoen. Je mocht alle kleuren gebruiken, maar ze hadden wel een sketch & het thema was love.

M'n nichtje wilde ook graag promarkers, dus ik heb ze voor haar ook besteld....en gelijk nog 18 voor mezelf ;) Ben tenslotte toch een beetje zielig.... (lol)

10 opmerkingen:

The Crafty Den zei

Such a cute card. The image is gorgeous and the papers are perfect. Great details. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

Hetty zei

Wat een schattig kaartje en heel veel beterschap en dat het maar gauw wat minder pijn doet

gr hetty

Larisa zei

yes, yes, the card is really cute. the details are gorgerous!

Ida / Little zei

Hi Anne Marie, what a pretty card you have made, with wonderful bright and cheerful colours! Thank you so much for joining us at PfP this week :)

Hugs Ida

scraplouise zei

Hoi Annemarie,

Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt, wat knap zeg dat je die geschulpte rand zelf hebt getekend, doe het je niet na.

Hoop dat je niet al te veel last hebt van je spieren morgen.

Groetjes,

Louise

Ingen zei

Balen dat je zo onderuit gegaan bent, maar goed dat je jezelf verwend hebt ;-) Gave kaart heb je gemaakt.

Anoniem zei

A really cute card. Thanks for playing along at PfP this week.
Sam xx

Juls zei

just gorgeous!

weewiccababe zei

lovely card
thanks for joining us this week at PfP and good luck
Debbi
xx

Wilma zei

Ik hoop dat het al beter met je gaat! Je kaart is echt een schatje! Mooie kleurtjes en heel lief afgewerkt!