donderdag 11 februari 2010

Annette's Creafarm

Het was de laatste tijd een beetje erg rustig hier, maar zoals jullie weten ben ik nu gast designer bij Annette's Creafarm. En voor haar ben ik erg druk bezig geweest. Jullie krijgen nu wel gelijk 3 voorbeelden te zien ;)

Ik heb ook voor het eerst "echt" gescrapt. Zo'n eerste lo is natuurlijk toch wel bijzonder, dus ik heb een heel bijzonder onderwerp gekozen:


De sketch is van het forum Scrappen Noord Nederland.
Het dessin papier is de lijn Love Struck van Making Memories. Er zijn heel veel soorten, hier heb ik er 4 van gebruikt. Ze zijn dubbelzijdig, maar ik heb hier maar 1 kant gebruikt. Het cardstock komt net als het dessin papier bij Annette's Creafarm vandaan.
De letters van my love heb ik 4x door m'n sil uit laten snijden en daarna op elkaar geplakt. Het zijn nu echt mooie dikke letters.
Het was heeeel erg leuk om te doen, dus dit is echt niet de laatste!! Ik heb gelijk plannen om een heel album te gaan maken ;)

De volgende kaart is met de Wisteria lijn van Basic Grey gemaakt:


Ik ben gek op paars, dus die wisteria lijn is aan mij wel besteed :)
Ik heb nog een heleboel over, dus er komt nog meer aan :)
Ik heb ook 2 nieuwe House Mouse stempels gekocht. Dit is Poppin good Birthday....schatje he?

En dan de laatste:
Deze is met het schaapje van Marianne Design, ook zo'n poepie!


De lijnen van de stempel zijn "geschetst" dat geeft wel een heel leuk effect. Het dessin papier is een blok van 15x15cm van Basic Grey Lemonade, zo ook de brads. De envelop met bloem van het schaapje heb ik met paper piecing gedaan. Dat had ik nog nooit gedaan en ik moet zeggen dat het toch wel erg leuk staat.

6 opmerkingen:

Jolara zei

wat een gave LO, dat gaat je goed af :)
Je hebt weer mooie kaarten gemaakt, echt een schatje het housemouse stempeltje.
GR Joyce

Hetty zei

Wauuw wat een schitterende l.o. heb je gemaakt en ok hele leuke kaartjes

gr hetty

Margreet zei

prachtige creaties heb je geplaatst Annemarie!
groetjes, Margreet

Milnie zei

Schitterende LO Annemarie, vind hem helemaal te gek, zou het je niet na kunnen doen als ik ooit voor het eerst ga scrappen met foto's! ook je kaartjes zijn prachtig!

liefs

Ingen zei

Wat ontzettend leuk dat je ook aan de LO's bent. Het bevalt mij erg goed om kaarten en LO's te combineren. En ik vind de jouwe erg gaaf geworden! En het is inderdaad een super leuk onderwerp om je eerste LO van te maken.

Wilma zei

Je kaartjes zijn prachtig, maar ook je lo is erg mooi geworden! Fijn weekend!