maandag 15 februari 2010

Uitdaging Maart

Bij Annette's Creafarm is elke maand een nieuwe uitdaging. Deze maand is het een kleurencombinatie:
Wil je ook meedoen? Maak dan een kaartje met bovenstaande kleurencombinatie en mail het voor 13 maart naar Annette's Creafarm. Op 14 maart maakt Annette de winnaar van het scrappakket bekend.

Als gast designer moest ik natuurlijk een voorbeeld maken. Wij hadden een "extra uitdaging" want we kregen niet alleen roze, zwart, grijs en wit papier, maar ook nog een knipvel en dessinpapier van Marjoleine.
Dit is mijn creatie geworden:


Het ruitjespapier, de sneeuwpop en de wantjes zijn dus van Marjoleine. Op het knipvel zitten linkse en rechtse wanten, ik heb ze tegen elkaar geplakt met een touwtje ertussen. Ziet er erg leuk uit al zeg ik het zelf.
De sneeuwvlokken zijn uitgesneden door m'n sil. Op de sneeuwvlokken heb ik stickels gedaan, in het echt glimt het lekker.
Op de losse sneeuwvlokken zitten nog plakparels. De witte zijn van Kars en de zwarte zijn van Basic Grey.

6 opmerkingen:

scraplouise zei

Hoi Annemarie,


Mooi kaartje heb je gemaakt. leuk zo die sneeuwvlokken.

gr.louise

Hetty zei

Wat een schitterend kaartje heb
je ervan gemaakt echt super hoor

gr hetty

*Margreet* zei

Hoi Annemarie,
wat een mooie kaart heb je gemaakt voor deze uitdaging, misschien ga ik me hier ook nog aan wagen...vind de kleurencombo heel erg leuk
gr Margreet

EllenD zei

Ik vind je kaartje super geworden Annemarie!!! Ben ook bezig met een kaartje in deze kleuren...Zie je wel als hij klaar is...

Groetjes Ellen (SNN)

Ingen zei

Schattige kaart is dit geworden Annemarie :D

Wilma zei

Wat een leuk kaartje! Zo zie je dat je met een knipvel ook iets heel leuks kunt maken, zonder meteen in 3d te moeten gaan denken.