donderdag 18 november 2010

Hoooked

Ook ik ben aan de Hoooked Zpagetti.


Ik kon helemaal niet haken, maar dit is zo makkelijk!! En leuk!!
Dit is een starterspakket. Met 2 kleine bollen, patroon & haaknaald. Ik zie het nu al een paar maanden bij Krea Hobby liggen (en het bleef maar lonken) en nu was een vriendin er ook nog mee begonnen. Ik moest het gewoon proberen, dus een starterspakket leek mij een mooi begin. En nu ben ik compleet verslaafd. Wat is haken toch een heerlijke bezigheid, in ieder geval met Zpagetti. Dus een waarschuwing: Bezint eer ge begint, want je kan niet meer stoppen ;-)

Het volgende project staat al klaar: een Hello Kitty tasje voor Juultje. Max wilde natuurlijk dan ook een tas en ik wil een poef en ik zag een mooie sprei en.....

6 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Oh en wat is die tas gaaf geworden leuk als het zo goed clukt.

gr annemarie en merit

Jeanet zei

Oh...ik heb het op de Kreadoe ook al in mijn handen gehad, maar toch maar weer (heel verstandig van mezelf) teruggelegd, want ik heb echt geen vrije tijd meer over naast mijn kleuren/kaarten maken, haha! Hij is wel heel erg leuk geworden zeg!

Jolara zei

geweldig leuk geworden ! GR Joyce

scraplouise zei

Hij is helemaal geweldig, leuk om te doen hé helaas heb ik een blessure aan mijn arm dus haken en breien zit er voorlopig niet in.

gr.Louise

Sandra1968 zei

Erg leuk!
Enne, succes met je nieuwe verslaving ;-)
Groetjes, Sandra

Wilma zei

Oh! Ben jij ook al besmet met het haakvirus! Het is inderdaad heel leuk om te doen en het resultaat is erg mooi geworden!