maandag 4 juni 2012

Label & Art Journal pagina

Zaterdag ben ik naar de 2e hands stempelbeurs van Art Journey geweest en daar heb ik flink wat verjaardagsgeld uitgegeven. Zowel buiten aan de 2e handsjes als binnen. Wat hebben ze daar toch prachtige stempels. Ik moest natuurlijk ook gelijk aan de slag met een aantal nieuwe stempels :)De achtergrond heb ik met de nieuwe spring collectie van distress inkten gekleurd. Daaroverheen met glue en seal tissue wrap met tekst (ook van Timmie). De randjes ruw gemaakt en nog een beetje bijgewerkt met de distressinkt. Klein beetje gesso dun erover gesmeerd (vlek patroon). Daarna m'n nieuwe stempels :) Eerst met distressinkt. Dat droogt niet op op de ondergrond, dus even laten zitten en dan met een keukenpapiertje erop drukken tot het niet meer afgeeft. De rest heb ik met archival en stazon gestempeld. De cijfers zijn gestansd met de nieuwe bigz: wordplay. Ik heb er gewoon een kartonnen doos voor gebruikt. Dan wat distress inkt en daarna de crackle accents.....hij crackelt alleen niet bij mij....doe vast wat fout???
De meneer in het midden heb nog even op een ander papiertje gestempeld en uitgeknipt. Hij viel te veel weg. Nog een verbandje met glimmermist gekleurd en wat tuinbind ijzerdraad vast geniet.
Leuk heren verjaardagslabel toch?

En dit is m'n nieuwe art journal pagina:

De tekst komt misschien wat cru over, maar sinds ik me minder druk maak om dingen waar ik toch niets aan kan doen, gaat het een stuk beter met mij. En dat is wat ik hiermee wil uit drukken.

Ik heb hier de nieuwe dylusions van Ranger gebruikt. Wat een mooie heldere kleuren he? Echt heel leuk speelgoed :)
Verder wat zitten knoeien met masks, glimmermist, modeling paste, stempels en gelpennen.

6 opmerkingen:

Hetty zei

Wauuuuw wat is dit super gaaf

gr hetty

Gea zei

prachtige art journal pagina!
Wat voor boek gebruik je hiervoor?
Groetjes Gea

Wiebine zei

Ziet er prachtig uit Annemarie !
groetjes,
Wiebine

Annemarie zei

Dank je wel voor de reacties :)

@ Gea:
Ik heb zelf een boekje gemaakt van aquarelpapier. Dit is een losse pagina. Ik ga het inbinden als hij vol is. Het papier is oa te koop bij www.scrapbookzolder.nl

Gea zei

Dankjewel voor je reactie, ik zal eens op zoek.
Groetjes Gea

Klaske zei

mooi geworden Annemarie! fijn dat je hier weer zoveel plezier aan kunt beleven!

enneh, ik zie ook wel crackles... wat ik ook wel eens doe is het figuurtje nog wat heen en weer bewegen als de crackle gedroogd is (beetje ruw behandelen zeg maar), dan breekt het nog wat meer...