maandag 30 juli 2012

Canvas

Deze canvas heb ik voor mijn moeder gemaakt. Ze had een foto van haar met mijn vader waar ze geen mooie lijst bij kon vinden. Of ik hem niet wilde scrappen op een canvas. Natuurlijk wil ik dat!

Ze wilde hem graag met die gescheurde randen zoals die van de lo van Max. Maar dan in beige bruintinten. Heel toevallig gingen we de zaterdag erop naar Nieuwegein...he, daar zit scrapdelight! M'n nichtje, ook een scrapper, vond het helemaal niet erg natuurlijk. Daar dus mooi papier en embellies uitgezocht.

Dit is het eindresultaat:

Uiteindelijk heel weinig papier gebruikt. De rest komt ook wel op hoor :)
De achtergrond heb ik eerst gekleurd met de neocolor II van Caran d'Ache en met een penseeltje met water uitgewerkt. Daarna met glue & seal tissuepaper van Tim er gedeeltelijk overheen geplakt. Met stucco en stencils nog wat metselwerk erop gemaakt. Daarna met acrylverf, glimmermist, glimmerglam & stempels nog meer de achtergrond bewerkt.
1 vel papier als kader gescheurd (uitleg staat hier).
Daarna met allerlei embellies de boel opgeleukt, oa: canvas resistables van Prima, houten swirls / takjes van Dusty Attic, bloemen van Prima & Petaloo, meeldraden van Marianne Design en heel veel bedeltjes uit m'n voormalige winkel (nu te koop bij Scrapbookzolder) en verder wat ik nog had liggen. De mini schilderijtjes weet ik het merk zo niet meer, maar ik vind ze heel mooi.

M'n moeder vond hem nog veel mooier dan ze had bedacht.
Een beter compliment kun je niet krijgen toch?

3 opmerkingen:

Els zei

Wow schitterend mooie canvas heb je ervan gemaakt en wat een prachtige bruine beige tinten zo.
En ook prachtige details en dat opgerolde waar de foto achter zit vind ik geweldig mooi!
Groetjes Els

scraplouise zei

Wat heb je dat geweldig mooi gemaakt, prachtige tinten en hoop mooie detalis, werkelijk een kunstwerk!!.

gr.LOuise

Brenda zei

Echt prachtig Annemarie! Zoveel details, echt een feestje om naar te kijken!
Groetjes,Brenda