zondag 21 oktober 2012

2 lo's family & oma

Deze lo heb ik gemaakt met de nieuwe lijn van Prima Marketing Tea-Thyme. Ik heb hem gedeeltelijk gewonnen en gedeeltelijk gekocht bij Creabest. Het is echt een prachtige lijn. Ik wist ook gelijk dat ik deze mooie foto van mijn oma erop wilde. Deze foto is gemaakt en bewerkt door een vriend van mijn moeder. Hij heeft de achtergrond zwart wit gemaakt. Daardoor past hij nog beter bij het papier.


Nog wat details:
De bloemen in de hoeken heb ik uitgesneden / geknipt en daar papier / foto ondergeschoven. De grootste bloemen heb ik uit een ander vel uitgeknipt en met foam tape er boven opgeplakt. Alle bloemen en blaadjes zijn van Prima marketing. Ook het prachtige vogeltje is van Prima. De swirls zijn van Maya Road en heb ik met een dabber zilver geverfd. De "muur" is gemaakt met een stencil en stucco van Americana (soort van modeling pasta) en eroverheen met archival inkt coffee.

Vrijdag neemt mijn moeder hem mee naar mijn oma. Ze zal hem vast mooi vinden.


Bij deze lo is resistable dessinpapier van Pink Paisley gebruikt.
Ik heb er licht bruin, donker bruin en roze glimmermist over gespoten, zodat de achtergrond mooi naar voren komt. Als achtergrond knal roze cardstock wat flink bewerkt is met gesso.
Het verbandgaas is met dezelfde kleuren glimmermist bewerkt en rommelig vast geniet. Het kralen lint is vast genaaid. Het hoekje is normaal hoogglans zilver kleur, maar met een beetje zwarte acrylverf krijg je een meer passende vintage uitstraling. Het doorzichtige frame heb ik bewerkt met promarkers en alcohol blending solution.

4 opmerkingen:

Jetty zei

ze zijn gaaf Annemarie.

Els zei

Geweldig leuke lootjes Annemarie en de bovenste is zo mooi door al die mooie bloemen, de bladeren en de foto zijn samen zo'n mooi geheel. De onderste lo is zo mooi van kleur en toch vintage. Leuk di titel.
Groetjes, Els

Oeneke zei

Prachtige Lootjes heb je gemaakt, wat een lieve lo is die van je oma geworden.

Boukje zei

Ik dacht al dat de bovenste foto bewerkt was, mooi geheel zo met de bloemen! Onderste is ook mooi met de kleuren en mooi de foto's van jullie samen!
Groetjes Boukje.