woensdag 19 december 2012

Bellenblaas

Dit is wel een heerlijke lo zo midden in de winter :)Buiten is het koud en guur en hier krijg je een zomers gevoel van. Ik had gewoon zin in iets vrolijks.
Op Pinterest kreeg ik weer eens inspiratie en ik had ook nog deze grappige foto's liggen. Deze lijn is al wat ouder van Basic Grey: Sugar Rush, maar hij is zo heerlijk vrolijk. Op het standaard witte cardstock van Bazil heb ik nog wat swirls (Inkadinkado) gestempeld met versamark en kaleidoscoop embospoeder. De kleinste cirkels heb ik bewerkt met transparant embospoeder voor de glans en met foamtape met verschillende diktes opgeplakt, zodat je nog wat diepte krijgt.

Ik krijg nu alweer zin in de lente....

6 opmerkingen:

Wiebine zei

Wauw, wat een leuke zeg ! 'k heb gelijk zin in de zomer !!
groetjes,
Wiebine

Brenda zei

Oh heerlijk! Doe mij maar de zomer idd ipv dit trieste donkere weer van de laatste dagen! Heel gaaf lootje Annemarie! Super effect met al die "bubbels"
Groetjes,Brenda

Judith van H zei

wauw leuke lo. Laat de zomer maar komen!

Oeneke zei

Heerlijk vrolijke LO, komt precies op het juiste moment om de donkere dagen wat op te fleuren

Jetty zei

wat een heerlijke lo Annemarie.

Jenneke zei

Hallo 'collega' ;-), even een berichtje om je te laten weten dat ik op bezoek geweest ben op je blog. Wat een leuke, vrolijke layout heb je gemaakt!! En wat grappig dat ik bij je volgers zoveel bekende gezichten zie. De (scrap)wereld is klein ;-)

XXXJenneke