donderdag 28 februari 2013

Me

Me, oftewel ikke. Ik heb deze lo over en voor mezelf gemaakt. Om de een of andere reden doe ik (en velen met mij) dat niet graag. Bewust of onbewust pak je altijd een onderwerp met jezelf er niet op, of als bijzaak. Nu even niet, dus bij deze: Dit ben ik:

De papier lijn is een oudje van Bo Bunny (iets met candy erin). De bloemen zijn natuurlijk weer van Prima en nog een paar roosjes van Marianne Design. De swirls en het lampje zijn ook van Prima. De vlinder is Maya road en is geverfd met dabbers en Americana (donker paars). Nadat ik de 2 delen op elkaar heb geplakt, heb ik in de open delen glossy accent gedaan. Vandaar dat het zo mooi glimt. Die 2 mooie paars geverfde swirls (onder me en onder in de hoek bij de foto) zijn van Dusty Attic. De sketch komt van Pinterest.

De volgende gaat weer als vanouds over de kinderen :)
Ben er al heerlijk mee bezig.

7 opmerkingen:

Brenda zei

Annemarie wat een mooie LO met deze keer jijzelf in de hoofdrol!(ik doe eigenlijk ook nooit LO's over mezelf) Ik vind m heel erg mooi geworden, mooie papiertjes en lekker veel bloemen en andere leuke details. Je vlinder vind ik ook erg leuk gedaan, dat glossy geeft net dat beetje extra. Ik ben benieuwd naar je volgende LO:) Groetjes,Brenda

Maaike Duijndam zei

Hele mooie Lay-out Annemarie! Mooie bloemen en details heb je toegevoegd!

Jetty zei

Wat is hij mooi geworden zeg. Past helemaal bij jou.
Heb mezelf alleen eens als baby gescrapt. Ik sta meestal aan de andere kant van de camera ;-)

Ellen zei

Wat een leuke lo zeg!! Ik heb geloof ik ook nog nooit een lo over mezelf gescrapt...
Vind de details erg mooi, vooral de swirls en het lettertype van Me, super!

Wiebine zei

hij is prachtig Annemarie, zo herkenbaar om nooit een foto van jezelf te scrappen !
groetjes,
Wiebine

Els zei

prachtig lootje en super kleurtjes.
Groetjes, Els

Jenneke zei

Superleuke layout, Annemarie!! En inderdaad, het is altijd makkelijker om over een ander te scrappen. Toch zou ik ook wel eens een keer een Book of Me willen maken. Beginnen, dat lukt wel, maar afmaken.....dat is een lastige ;-)

XXXJenneke