zondag 3 januari 2010

Be happy: It's one way of being wise

Ik ben op dit moment wel wijs ;)
Dit is al de 3e kaart in 3 dagen. Heerlijk!!! Na weken geen tijd te hebben gehad, is dit wel een verademing!
Morgen begint het normale leven weer. Kids naar school en hubby en ik weer aan het werk. Afgezien van de wekker, heb ik er eigenlijk wel zin in. De 3 r-en werken voor mij ook nog steeds het beste ;)Deze koetie stempel had ik vlak na de krea doe gekocht en ook nu eindelijk een keer gebruikt. Wat een schatjes zijn die koeties toch! Vind ze echt zooo lief!!
Deze is gestempeld met versafine en in combinatie met de promarkers bloedt het nog erger als de Stazon. Ik moet echt op jacht naar Memento inkt. Hier is het nergens in de buurt te koop, dus ik zal het via een webwinkel moeten doen. Weet iemand toevallig of je de Memento ook met billendoekjes kan schoonmaken? Daarom prefereer ik de Versafine boven de Stazon; het maakt zo lekker makkelijk schoon.

De sketch is van Papertake Weekly Challenge (#31), tenminste voornamelijk. Ik hoop dat ze hem accepteren, want hij wijkt een klein beetje af.
Voor de rest heb ik de kaart vrij eenvoudig gehouden. Het papier en de vlinders vond ik wel druk genoeg.
Het gras heb ik met m'n silhouette uit gesneden. Het onderste gras is het restje wat je overhoud en heb ik met inkt donkergroen gesponst. Vond het wel een goed idee van mezelf.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

3 opmerkingen:

Milnie zei

Leuk kaartje weer Annemarie! Vind de koeties ook ontzettend schattig!! ik kan je helaas niet helpen over inkt daar ik alleen met derwent potloden werk ;-)

Succes met werken morgen, geniet ervan!!

liefs

*Margreet* zei

Hoi Annemarie,

nog de allerbeste creatieve wensesen voor 2010. Mooi kaarten heb je gemaakt, die koeties zijn idd heel erg lief.
Memento inkt is erg gemakkelijk te verwijderen met billendoekjes!
Gelukkig is de memento online steeds beter te krijgen, heb me een half jaar geleden rot gezocht.
Scrapbookdepot heeft ze ook en als je boven de 17,50 besteld hoef je geen verzendkosten te betalen!

succes, Margreet

Hetty zei

Wat een super mooie kaartjes heb je weer gemaakt en over de memento inkt ik maak ze niet eens schoon want er blijft bij mij niets opzitten.

gr hetty